Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «محسن زارع»  در گفت و گو با  ایرنا افزود: آزمون ورود به حرفه مهندسان در رشته‌های معماری،عمران،تاسیسات مکانیکی،تاسیسات برقی، شهرسازی، ترافیک و نقشه‌برداری و همچنین تعیین صلاحیت معماران تجربی و کارشناسی ماده ۲۷ جهت گرفتن پروانه اشتغال به کار به طور همزمان  با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در کل کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: این آزمون روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه هفته جاری در نوبت صبح از ساعت هشت تا ۱۰ و نیم صبح همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی جریان دارد.
بازرس تام الاختیار وزارت راه و شهرسازی در سازمان نظام مهندسی اظهار داشت: ‪. شمار داوطلبان سراسر کشور سه هزار و ۵۸۱ زن و ۱۲ هزار و ۳۰۱ مرد است

زارع بیان کرد: ‪ زمان اعلام نتایج برای داوطلبان و متقاضیان حدود سه ماه پس  از آزمون خواهد بود
وی تاکید کرد: حدنصاب قبولی در آزمون حداقل کسب ۵۰ درصد کل نمره است و افرادی که موفق به کسب امتیاز شوند در ادامه می‌تواتند پروانه اشتغال به‌کار پایه سوم دریافت کنند.
بازرس تام الاختیار وزارت راه و شهرسازی در سازمان نظام مهندسی ادامه داد: داوطلبان باید برای ارتقای این پایه به پایه‌های بالاتر طبق ماده ۱۱ قانون نظام مهندسی و بعد از گذشت زمان چهار سال به پایه دوم و بعد از گذشت پنج سال به پایه اول ارتقا‬‏ یابند.
زارع یادآور شد: مهندسان با اخذ پروانه فوق می‌توانند از استان محل سکونت خود برای فعالیت یک کد یا شناسه اختصاصی دریافت و شروع به فعالیت هم به‌صورت فرد حقیقی و هم  در جایگاه تاسیس شرکت و به شکل حقوقی در امر مربوطه فعالیت کنند.
 وی عنوان کرد: آزمون نظام مهندسی برای ورود متقاضیان به حرفه مهندسان بعد از تشکیل سازمان نظام مهندسی که یک نهاد غیردولتی بوده در سال ۱۳۷۳ برای نخستین بار در کشور برگزار و  تا سال ۱۳۹۱ تنها یک‌بار در سال اتفاق افتاده است.
بازرس تام الاختیار وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: این آزمون پس از سال ۹۱ در ۲ نوبت و در هر شش ماه سال به‌صورت مستمر برگزار شده است.
زارع خاطرنشان کرد: آزمون ورود به حرفه مهندسان مقرر بود در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شود که با توجه به دستورالعمل شماره ۶۸ ستاد ملی کرونا این آزمون به تعویق افتاده بود.
 ‏‪مدیر کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت : آزمون ورود به حرفه مهندسان و کاردان‌های فنی با مشارکت ۲ هزار و ۵۰۰ داوطلب  در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه در ۲ حوزه امتحانی ساوه و اراک در هفت رشته اصلی شامل عمران، معماری، شهرسازی، تاسیسات مکانیکی، برق، نقشه برداری و ترافیک برگزار می‌شود
«احمد مرزبان» افزود: ۲ صلاحیت جدید هم با عنوان اجرای بهسازی و طراحی گود به این رشته های هفتگانه آزمون سازمان نظام مهندسی اضافه شده است که با رعایت پروتکل های بهداشتی همزمان با سراسر در حال اجرا است.
 

برچسب‌ها اراک استان مرکزی آزمون سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی آزمون اراک استان مرکزی آزمون سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۶۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی با بیان اینکه خانواده‌ها برای ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند، گفت: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک باید به والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدام آموزگار دوره ابتدایی ۶۳۶ هزار نفر شرکت کردند و ۲۸ هزار نفر پذیرش خواهند شد، افزود: ساز و کار جذب و گزینش در دو سال گذشته تغییر کرده است و امسال معلمانی که رتبه استادی دارند در ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی به ما کمک می‌کنند.

۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: افراد پذیرفته شده در آزمون استخدامی باید دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند، در ۲ سال گذشته ۲۴۰ هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش اعطا شد که یک پنجم نیروی انسانی وزارتخانه را شامل می‌شود و این باعث جریان یافتن خون تازه در رگ‌های آموزش و پرورش شد.

طریفی حسینی ادامه داد: برنامه درسی مدارس باید متحول شود و به سمت آموزش مهارت زندگی در دوره ابتدایی برویم که این کار مهر امسال به صورت آزمایشی در پایه اول دبستان و در تعداد محدودی از مدارس انجام خواهد شد.

وی درباره دلایل عملکرد ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین المللی تیمز و پرلز توضیح داد: این آزمون‌ها سطح سواد خواندن، ریاضی و علوم دانش‌آموزان پایه چهارم ابتدایی و هشتم را می‌سنجد و به نوعی آزمون‌های مهارتی هستند، محتوایی که در آزمون‌های تیمز و پرلز سنجش می‌شود، رویکرد متفاوتی با روش‌های مورد استفاده در مدارس ایران دارد.

نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، باید توجه داشت که نظام آموزشی ایران در بین نظام‌های آموزشی قوی دنیا قرار دارد و در المپیادهای جهانی بیش از ۲۰ مدال طلا داشتیم.

طریفی حسینی ادامه داد: در ایران تنوع قومیتی، فرهنگی و زبانی داریم و آزمون تیمز و پرلز متناسب با شرایط فرهنگی و جغرافیایی ایران نیست و به دنبال طراحی آزمون بومی هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره دلایل نتایج ضعیف دانش‌آموزان ایرانی در بحث ریاضی و علوم در آزمون‌های بین المللی و اینکه آیا هیچ بخشی نگران این عملکرد ضعیف نشده است؟! گفت: مطالعات بین المللی از جوانب مختلف مورد نقد هستند چون سوالات متناسب با نظام آموزشی کشورها نیست.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطالعات بین المللی می‌خواهند تمام نظام‌های آموزشی را مشابه کنند و کشورها باید خود را با شاخص‌های آنها تطبیق دهند؛ هم اکنون کشورهای مختلف دنیا متقاضی جذب فارغ التحصیلان مدارس ایران برای تحصیل در دانشگاه‌های خود هستند.

وی بیان کرد: روند افت عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در آزمون‌های بین‌المللی از گذشته وجود داشته است البته چند برنامه را برای تقویت سواد خواندن دانش‌آموزان اجرا کردیم از جمله طرح خوانا همچنین در مناطق دو زبانه طرح زبان‌آموزی پایه اول دبستان را اجرا کردیم.

طریفی حسینی درباره اینکه اگر بخواهیم سطح سواد دانش‌آموزان امروز را با ۱۰ سال گذشته مقایسه کنیم، آیا سطح سواد افزایش پیدا کرده است، گفت: قطعاً می‌گویم افزایش یافته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش درباره اینکه آیا برای این موضوع ارزیابی و مستنداتی دارید، گفت: هم اکنون نوع سواد متفاوت شده است، در گذشته خواندن و نوشتن مطرح بود البته هم اکنون هم توانایی نوشتن جزئی از سواد است اما دنیای امروز بر مهارت تأکید دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سنجه‌ای وجود دارد که بتوانیم عملکرد آموزش و پرورش را بسنجیم؟ عنوان کرد: سند تحول بنیادین چشم انداز را روشن کرده است و ایران می‌تواند جزو کشورهای پیشرو در نظام‌های آموزشی باشد چون سطح پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی ۹۸ درصد است و در حوزه کیفیت، استانداردهای آموزشی مدارس ایران قابل مقایسه با سایر کشورها نیست همچنین تعداد معلمانی که امسال استخدام کردیم به اندازه تمام معلمان کشورهای اسکاندیناوی است.

کد خبر 6098330 علی قدمی

دیگر خبرها

  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • ثبت‌ نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از فردا آغاز می‌شود
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور کلید خورد
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • کلید اولیه آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • کلید اولیه پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد